Welkom op dit speciale deel van site van Wood it is. 

The British bags Company Agency is een onderdeel van Wood it is en werkt in opdracht van het moederbedrijf van the British Bags Company, Arnold Wills & Co uit Engeland.

De reden voor ons om het agentschap van Arnold Wills & Co tot ons te nemen is gekomen door mijn frequente bezoek aan de UK.
In zeer veel winkels trof ik de mooie producten van  dit mooie bedrijf aan en daar mijn voorliefde voor de Schotse ruit nogal groot is, kwam ik vaak met items thuis. Items die helaas hier niet te vinden waren en dat wilde ik gaan veranderen.

Vanaf medio oktober 2018 is het agentschap in Nederland dan ook van start gegaan. 

Hoe werkt het?  Eigenlijk heel erg eenvoudig:  U kunt zicht aanmelden  via ons dat u verkooppunt wilt worden. Samen lopen wij het aanmeldformulier door en deze stuur ik vervolgens door naar de administratie. Vanuit Engeland krijgt u dan per email een inlognaam en wachtwoord voor de site: www.mmands.co.uk  

Als u inlogt krijgt u meteen de prijzen te zien en  de artikelen.  Bestellen gaat eenvoudig online of als u dat lastig vindt kan het via ons, per mail, telefonisch of we komen even bij u langs. 

Er gelden in principe geen minimum orders, wel dient u rekening te houden met verschepingskosten. Deze hangen af van het gewicht van de bestelling, meestal rond de € 20,– .  Dit zal in de toekomst gaan wijzigen zodra er meer leveranties naar het vaste land van Europa gaan.

Heeft de Brexit nog gevolgen straks?  Ja, dat heeft zeker gevolgens als er een harde Brexit komt. Deze zijn overigens eenvoudig op te lossen door een formulier via de belastingdienst. Door het aanvragen van een Vergunning artikel 23  zijn veel “problemen” te ondervangen. Wij helpen u hierbij.