houten horloges plantwear wooden watch
Mooi kado voor mannen cadeau harris tweed tas reistas
reistassen koffer tas tassen
Outdoor and More buitenleven coutry style jacht jagen honden hond
hoeden petten en handschoeoen Peaky blinders style
Zitzakken poefs en vloerkleden schapenvacht
Gizzo_Grill_Starter_Set_7
Aktetassen en laptoptassen tas tassen
rugtassen en plunjezakken rugtas tas
toilettassen mannen cadeau tas tassen reizen
koopjeshoek uitverkoop sale

alle Categorieën

Welkom in de shop van Wood it is

Ooit is het idee begonnen om iets op te zetten met als uitgangspunt mijn grote voorliefde voor Groot Brittannië en Ierland. Dat werd  “the Highlandstore” . De focus lag op Schotse en Ierse producten, met name op mooie tartan shawls, wax jassen, hoeden en petten.

Na verloop van tijd zijn daar de houten horloges bijgekomen en namen langzaam de overhand. De markt voor “Schotse”producten nam af en wij wilde een tegenwicht gaan bieden aan de Chinese houten producten op de markt.

Langzaam toch weer..

Uiteindelijk kruipt het bloed waar het niet gaan kan zeggen ze dan zo mooi. Nou ook in ons geval. Midden 2018 raakt wij in gesprek met een prachtig, al zeer lang bestaand Engels bedrijf, Arnold Wills & Co. Dit bedrijf levert aan zeer veel winkels door heel Groot Brittannië  & Ierland. Daarnaast produceren zij voor een aantal grote merken die bekend zijn in de British Lifestyle scene, grote gerenommeerde merken met hoge kwaliteitsproducten. Dit alles onder eigen label van deze merken en bepaalde ketens.

Door onze frequente bezoeken aan Engeland en Schotland kwamen wij de producten van Arnold Wills & Co vaak tegen, de merknamen “the British Bag Company” & “Sophos” zijn daar niet meer weg te denken. Alleen in Nederland was het nog niet zover. Daar willen wij als Wood it is & British Bags een verandering in aanbrengen.

Wood it is biedt dan ook voor de consument een deel van het assortiment aan. Via www.britishbags.nl kunnen winkeliers een aanvraag doen om deze mogen merken te gaan voeren in de collectie.

Dus geniet van het mooie aanbod Britse producten en houten horloges uit Polen en Lithouwen.

Heeft u vragen of verzoeken, laat het ons weten via de mail of telefoon.

Hopelijk tot spoedig in onze shop,

Vriendelijke groet,

Team Wood it is / British Bags